GrappleXmas 2017

GrappleXmas 2017

Dnes jsme vyčistili Grapple X-mas. Turnaj, který je moje srdcovka (před 5 lety můj první zápas) a každoročně je to tam super! Dnes jsme posbírali asi polovinu medailí z toho, co organizátoři nakoupili a jasně o parník jsme vyhráli trofej pro nejlepší tým pro Fightclub Brno!!!!
já bral 2x zlato - elite -79,5 a elite openweight (purple+brownbelts)
Jakub Dohnal - stříbro v elitě -73,5 kg + stříbro elite openweigh
Michael Vodovozov - zlato elita -73,5kg
Petr Hulák - elita +93 kg zlato, elita openweight bronz
Lída Šircová - zlato - ženy (pokročilé)
Jirka Vlk - zlato- pokročilí -97kg a stříbro openweight pokročilí
Michal Mrnuštík - zlato - začátečník - 85kg
Michal Obert, Michal Pryjmačuk a Nicol Ilenčíková dnes sbírali cenné zkušenosti a výkony budeme dál ladit, víme co bude potřeba!
Pár slov závěrem, děkuji celému týmu za vzornou reprezentaci klubu (nejen) na dnešních závodech! Velkou radost jsem měl mockrát, například když jsme v openweight - elite startovali 4 závodníci z Fightclubu a všichni jsem vyhráli své úvodní zápasy, vyřadili ostatní a do bojů o medaile jsme se tak pustili čistě v rámci našeho gymu!
Můj dnešní čas na tatami byl pro mě jeden z nejhezčích grapplingových zážitků a výjimečně můžu potvrdit (téměř) maximální spokojenosti i se svými zápasy... což je vzácnost! Byly tam některé neskutečné zápasy a výkony od plno našich závodníků a taky jsme dokázali, že to umíme i pod pravidly IBJJF (naše nejméně oblíbené)
OSS!!!

Více fotografií naleznete na: https://www.zonerama.com/FightclubBrno/Album/4099771